[Steam]: Δωρεάν το γνωστό MMO STAR WARS: The Old Republic

Δωρεάν το STAR WARS: The Old Republic


To γνωστό MMO-RPG της Bioware «STAR WARS: The Old Republic» που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2011, μέσω του Origin, του προσωπικού client της Electronic Arts, λανσαρίστηκε για πρώτη φορά χτες και στο Steam και μάλιστα δωρεάν. Ναι, καλά ακούσατε!

Ένα από τα πιο "γεμάτα" MMO που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά, είναι πλέον δωρεάν και μπορείτε να το δοκιμάσετε άμεσα μέσω του Steam. Mάλιστα, πέρα από το βασικό παιχνίδι, δωρεάν δίνονται και όλα τα DLC περιεχομένου που έχουν κυκλοφορήσει από το λανσάρισμα του παιχνιδιού. Πιο συγκεκριμένα, κατεβάζοντας το παιχνίδι θα έχουμε πρόσβαση και στα Rise of Hutt Cartel, Shadow of Revan, Knights of the Fallen Empire, Knights of the Eternal Throne και Onslaught DLC's.

Αν και το παιχνίδι στο σύνολό του είναι δωρεάν, υπάρχει μία προαιρετική συνδρομή που κοστίζει 13 ευρώ το μήνα και προσφέρει διάφορα μικρά bonus, όπως για παράδειγμα πιο γρήγορo XP, μεγαλύτερο level cap, περισσότερα character slots και άλλα. Παράλληλα με το λανσάρισμα στο Steam προστέθηκαν και δύο νέα bundles με Sith και Jedi skins, τα οποία κοστίζουν 25 ευρώ έκαστο.


Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram