Yarntown - Ένα δωρεάν 2D παιχνίδι που εξελίσσεται στον κόσμο του Bloodborne

δωρεάν παιχνιδι για υπολογιστές bloodborne

Το BloodBorne δεν χρειάζεται συστάσεις. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια του PlayStation 4, ανεπτυγμένο από την From Software, την εταιρία πίσω από την σειρά Dark Souls. Το παιχνίδι κέρδισε πολλούς οπαδούς τόσο με το φανταστικό gameplay του και level design, όσο και με το εικαστικό του το οποίο μας μετέφερε σε μία βικτοριανή πόλη, την Yharnam.

Ο Max Mraz, φίλος του παιχνιδιού, αφιέρωσε αρκετές ώρες δουλειάς για να φτιάξει το Yarntown. Το συγκεκριμένο παιχνίδι μας μεταφέρει σε μία πόλη αντίστοιχη της Yharnam, στην οποία ο πρωταγωνιστής θα κυνηγήσει τέρατα και boss εμπνευσμένα από το παιχνίδι της From Software. Η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού έχει μεταφερθεί πιστά στις 2 διαστάσεις και το gameplay παραμένει ενδιαφέρον.

Το Yarntown διατίθεται εντελώς δωρεάν για υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows, macOS και Linux. Ταυτόχρονα ο δημιουργός του έχει δημοσιοποιήσει online τον κώδικα του παιχνιδιού.

Έκδοση: 1.01
Μέγεθος: 25MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Linux, MacOs
Κατασκευαστής: Max Mraz
Πηγή: maxatrillionator.itch.io
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram