Scientific Calculator 991 300 - Η απόλυτη δωρεάν επιστημονική αριθμομηχανή


αριθμομηχανη android επιστημονική δωρεάν πολλες λειτουργίες


Η εφαρμογή που παρουσιάζεται στο παρόν άρθρο, είναι μία συλλογή πέντε διαφορετικών αριθμομηχανών για την Android συσκευή μας. Μέσα στο Scientific Calculator 991 300 θα βρούμε από την απλή αριθμομηχανή με κωδικό 300, μέχρι πολύ πιο εξελιγμένες αριθμομηχανές.

Για παράδειγμα, υπάρχει η προχωρημένη αριθμομηχανή 115 plus, με λογαρίθμους, ρίζες, συναρτήσεις γραμμικής άλγεβρας και μιγαδικούς αριθμούς. Αν ψάχνουμε κάτι ακόμη πιο περίπλοκο υπάρχει η αριθμομηχανή 991/991 plus που μπορεί να λύσει εξισώσεις, ολοκληρώματα, να βρει παράγωγους και άλλα.

Τέλος η γραφική αριθμομηχανή 84, είναι μία "αντιγραφή", της γνωστής επιστημονικής αριθμομηχανής TI-84 της Texas Instruments, η οποία κοστίζει πάνω από €150. Οι λειτουργίες της είναι σαφώς πολύ περίπλοκες και προηγμένες και απευθύνεται σε προχωρημένους χρήστες.

Με το Scientific Calculator 991 300 μπορούμε να έχουμε όλα τα παραπάνω, εντελώς δωρεάν, μέσα στο Android smartphone μας. Η εφαρμογή είναι κατάλληλη για μαθητές, φοιτητές, καθηγητές και μηχανικούς.

Μέγεθος: 25MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 και άνω
Κατασκευαστής:Tools for studen
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram