DigccMixter - Απίθανη ιστοσελίδα για μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα

digiccmixter free copyright music for videos project commercial
Το DigccMixter είναι μία απίθανη ιστοσελίδα που διαθέτει μουσικά κομμάτια για δωρεάν χρήση σε δικά μας project. Το εύρος της μουσικής που βρίσκεται σε αυτό είναι πραγματικά τεράστιο, από ηλεκτρονική μουσική για βιντεοπαιχνίδια, μέχρι επικά soundtrack για ταινίες, ή απλά μουσικά κομμάτια για βίντεο.

Ο τρόπος που λειτουργεί η ιστοσελίδα είναι αρκετά απλός. Οι καλλιτέχνες ανεβάζουν το έργο τους σε αυτή και έπειτα εμείς πρέπει να την ανακαλύψουμε. Έπειτα είμαστε ελεύθεροι να την χρησιμοποιήσουμε για οποιονδήποτε σκοπό, χωρίς κανένα περιορισμό, αρκεί να αναφέρουμε το όνομα του καλλιτέχνη, για παράδειγμα στην περιγραφή ενός βίντεο ή στα credits ενός παιχνιδιού.

Δες ακόμα: Λίστα με sites για δωρεάν μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα

Μπορούμε να ανακαλύψουμε μουσική χρησιμοποιώντας τη λειτουργία της αναζήτησης στην ιστοσελίδα, αναφέροντας το είδος της μουσικής που ψάχνουμε, ή ακόμη και κάποιο μουσικό όργανο. Αυτή την στιγμή μουσικά κομμάτια από το DigccMixter έχουν χρησιμοποιηθεί σε περισσότερα από ένα εκατομμύριο βίντεο ή βιντεοπαιχνίδια.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: dig.ccmixter.org



Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram