eSound - Ένας ανταγωνιστής του Spotify για να ακούτε δωρεάν μουσική ακόμη και χωρίς σύνδεση

Εναλλακτική δωρεάν υπηρεσία του Spotify


Το eSound είναι μία δωρεάν εναλλακτική του Spotify για ακρόαση μουσικής σε φορητές συσκευές. Φυσικά το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του eSound σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές του είναι ο αριθμός των λειτουργιών του, σε συνδυασμό με τη δωρεάν διάθεσή του. 

Μέσω του eSound μπορούμε να δημιουργήσουμε playlist με τα αγαπημένα μας τραγούδια ή να αφήσουμε το eSound να δημιουργήσει αυτόματα για εμάς. Φυσικά υπάρχει η λειτουργία της αναζήτησης μέσω της οποίας θα βρούμε περισσότερα από 150 εκατομμύρια τραγούδια. Όπως οι περισσότερες εφαρμογές του είδους, το eSound μας προτείνει νέα τραγούδια και καλλιτέχνες ώστε να ανακαλύψουμε μουσική, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει charts με τα πιο επιτυχημένα κομμάτια.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως όλα τα παραπάνω είναι διαθέσιμα εντελώς δωρεάν, μαζί με την δυνατότητα για download της playlist για offline αναπαραγωγή.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: eSound
Πηγή: esound.app
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram