Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα για να καθαρίσεις τον υπολογιστή σου

Ελληνικά προγράμματα που καθαρίζουν το PC  σου

Τι θα έλεγες να σου παρουσίαζα τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα για υπολογιστή που μπορούν να καθαρίσουν το PC σου από άχρηστα και περιττά αρχεία; Θεωρώ πως η απάντηση είναι καταφατική (πάλι θα τα γράφαμε αν δεν ήθελες), οπότε προχωράμε.

Υπάρχουν αρκετά παρόμοια προγράμματα εκεί έξω (στα ίντερνετς) αλλά εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα κατά τη γνώμη μας αλλά και την γνώμη του φίλιου site pcsteps.gr (τα μεγάλα πνεύματα sites συναντιούνται). Εκτός από το Ccleaner που είναι πασίγνωστο εδώ και χρόνια και το χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο, σήμερα σας έχουμε τέσσερις (4) εναλλλακτικές προτάσεις που μάλιστα «μιλάνε» όλες ελληνικά! 

Όλα τα προγράμματα που θα δείτε παρακάτω έχουν ήδη παρουσιαστεί από τις σελίδες μας και απλά τα συγκεντρώνουμε εδώ για να μην ψάχνεσαι άδικα. Κάθε λινκ θα σε οδηγεί στο αντίστοιχο άρθρο που έχουμε γράψει, οπότε μην χρονοτριβούμε και πάμε να σου τα αναφέρω:

  • Glary Utilities - Ο ελβετικός σουγιάς του υπολογιστή
  • Wise Disk Cleaner - Αποτελεσματικός καθαρισμός του PC από άχρηστα αρχεία
  • BleachBit - Αδειάζουμε τον υπολογιστή από περιττά αρχεία
  • KCleaner - Καθαρίζουμε μέχρι και το τελευταίο άχρηστο byte του υπολογιστή μας

Η επιλογή από εδώ και πέρα είναι δική σου. Δοκίμασέ τα όλα αν θες και βρες ποιο σου ταιριάζει. Όλα πάνω-κάτω κάνουν την ίδια δουλειά. Επίσης, αν θέλεις (που θα θέλεις) μια πιο αναλυτική περιγραφή των εν λόγω προγραμμάτων, το Pcsteps είναι «μανούλα» σε αυτά. Διάβασε το σχετικό τους άρθρο.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram