Locomalito - Ιστοσελίδα με πολλά σύγχρονα παιχνίδια retro αισθητικής

locomalito modern retro games free for pc

Αν σου έχουν λείψει τα παλιά παιχνίδια και πιστεύεις πως «δεν τα φτιάχνουν όπως παλιά», να είσαι έτοιμοι να αναθεωρήσεις. Ο Locomalito είναι ένας φίλος της retro εποχής και έχει αφιερώσει εκατοντάδες ώρες για να τη φέρει στο σήμερα. Στην ιστοσελίδα του, που φέρει το όνομά του, θα βρούμε δεκάδες παιχνίδια, όλα φτιαγμένα από εκείνον και με παρέα τον Gryzor87, ο οποίος υπογράφει τη μουσική επένδυση και τα ηχητικά εφέ σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του.

Όλα τα παιχνίδια που βρίσκονται στην ιστοσελίδα, μοιάζουν βγαλμένα από τα παλιά, ωστόσο έχουν φτιαχτεί σήμερα, με τεράστια προσοχή και μεράκι. Ο τεχνικός τους τομέας είναι άψογος, η μουσική θυμίζει την τότε εποχή, τα πάντα είναι φτιαγμένα από πολύχρωμα pixel και το gameplay, συνεπώς και η δυσκολία, μυρίζουν retro. 
Τα περισσότερα από τα παιχνίδια που θα βρεις στην ιστοσελίδα, διατίθενται εντελώς δωρεάν, όμως θα προτείναμε σε όποιον βρει ενδιαφέρουσα την περίπτωση του Locomalito, να τον στηρίξει αγοράζοντας ένα από τα επί πληρωμή παιχνίδια του. Μάλιστα κάποια από αυτά είναι διαθέσιμα ακόμη και για PlayStation 4 και Xbox One!

Κατά καιρούς έχουμε παρουσιάσει τα παιχνίδια του, οπότε θα δώσουμε τα λινκ και εδώ για διαβάσεις την ελληνική περιγραφή από εμάς και σου υπόσχομαι πως θα περάσεις υπέροχα:


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: locomalito.com

Συντάκτης του άρθρου
: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal