Webp Converter - Μαζική μετατροπή εικόνων από Webp σε JPG ή PNG και αντίστροφα

converter για μετατροπή φωτογραφιών σε Webp


Το Webp είναι ένα νέο πρότυπο αποθήκευσης εικόνων, που αναπτύχθηκε από την Google και ήδη έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται ευρέως στο διαδίκτυο. Και κάπου εδώ, έρχεται το Webp Converter, ένα νέο πρόγραμμα που αναπτύχθηκε πρόσφατα και στόχο έχει να καλύψει την ανάγκη που προέκυψε από την εμφάνιση ενός νέου image format.

Πιο συγκεκριμένα, με το Webp converter μπορούμε να μετατρέψουμε εικόνες από τα παλαιότερα format όπως JPG και PNG, σε Webp και φυσικά το αντίστροφο. Το πρόγραμμα υποστηρίζει την μαζική μετατροπή πολλών εικόνων ταυτόχρονα, ενώ διαθέτει ένα απλό περιβάλλον με μόνο τις απαραίτητες επιλογές. Τέλος υποστηρίζει και την εισαγωγή αρχείων προς μετατροπή, με την μέθοδο το drag n' drop.

Η ευκολία της χρήσης του, το μικρό του μέγεθος καθώς και η αυξανόμενη χρήση του Webp προτύπου, καθιστούν το Webp Converter ένα απαραίτητο πρόγραμμα για κάθε υπολογιστή. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως η εφαρμογή εκτός από Windows διατίθεται και ως web app για άμεση μεττροπή των εικόνων χωρίς καμία εγκατάσταση. 

Έκδοση: 1.2
Μέγεθος: 14.7 mb
Λειτουργικό σύστημα: Windows All - Web εφαρμογή
Κατασκευαστής: Vertexshare
Πηγή: vertexshare.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram