English Poems: Μία δωρεάν εφαρμογή για τους λάτρεις της ποίησης

English Poems


Το English Poems είναι μια λιτή και καθόλου απέριττη εφαρμογή για Android συσκευές που θα ικανοποιήσει ιδιαίτερα όσους αγαπούν την ποίηση.

Με την εφαρμογή μπορούμε να αναζητήσουμε τον ποιητή που θέλουμε, να διαβάσουμε όλες τις δημιουργίες του και φυσικά να τον προσθέσουμε στα αγαπημένα μαζί με τα οποία ποιήματα μας αρέσουν. Δυστυχώς, το μεγάλο μειονέκτημα του English Poems είναι, ότι παρά την τεράστια ποσότητα ποιημάτων και ποιητών που έχει (υπάρχουν ακόμα και έργα του Κωνσταντίνου Καβάφη) όλα τα κείμενα είναι μεταφρασμένα στα αγγλικά. 

Σε πρόσθετες/ δευτερεύουσες λειτουργίες, η εφαρμογή μας επιτρέπει να σημειώνουμε ηλεκτρονικά ποια ποιήματα και ποιητές έχουμε διαβάσει, ενώ κάθε μέρα μας παρουσιάζει και από ένα διαφορετικό ποίημα για να διαβάσουμε, το λεγόμενο "Poem of the day". Τέλος, δίνεται και η δυνατότητα για night mode.

Έκδοση: 1.4
Μέγεθος: 22ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android 4 και πάνω
Κατασκευαστής: The Creative Boys
Συντάκτης του άρθρου: Aριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Download

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram