Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) στην Πράξη: με Raspberry Pi και Python

Διαδίκτυο των πραγμάτων με Raspberry Pi και Python

Το Mathesis Cup ξεκινάει ένα νέο κύκλο δωρεάν πανεπιστημιακών μαθημάτων και εμείς θα σας παρουσιάσουμε το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) στην Πράξη: Με Raspberry Pi και Python. 

Το μάθημα αυτό απευθύνεται σε ανθρώπους με μεράκι, που επιθυμούν να μπουν στον νέο κόσμο των έξυπνων συσκευών και εφαρμογών εξερευνώντας μέσα από πρακτικά παραδείγματα τις δυνατότητες της σημερινής τεχνολογίας. Με την ολοκλήρωση του μαθήματος οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να φτιάχνουν τις δικές τους εφαρμογές, όπως συστήματα που ελέγχουν από απόσταση τις κλιματικές συνθήκες ενός χώρου, που ενημερώνουν αυτόματα αποστέλλοντας φωτογραφίες αν αντιληφθούν οποιαδήποτε κίνηση σε ένα σπίτι, και πολλά περισσότερα που θα δείτε μαζί με τη βοήθεια της γνωστής συσκευής Raspberry pi.

Η παρακολούθηση του μαθήματος γίνεται διαδικτυακά και είναι δωρεάν. Η έκδοση βεβαίωσης επιτυχούς παρακολούθησης για όσους την επιθυμούν κοστίζει 30€ (άνεργοι δωρεάν). Έναρξη: 19 Οκτωβρίου 2020.

Εγγραφείτε στο Mathesis και λάβετε μέρος στο μάθημα: Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) στην Πράξη: με Raspberry Pi και Python


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram