AntennaPod - Μία απίθανη δωρεάν εφαρμογή για podcasts χωρίς διαφημίσεις

antenna pod android app for podcasts ad free

Το AntennaPod είναι μία εκπληκτική εφαρμογή ανοικτού κώδικα που θα την προτείναμε σε κάθε φίλο των podcast εκπομπών. Μέσα από αυτή έχουμε πρόσβαση σε μία τεράστια βιβλιοθήκη από podcast τα οποία μπορούμε να κατεβάσουμε και τοπικά ώστε να τα ακούμε εκτός σύνδεσης.

Φυσικά το AntennaPod έχει μία πλειάδα λειτουργιών για να κάνει ευχάριστη την ακρόαση. Για παράδειγμα μπορούμε να επιλέξουμε την ταχύτητα αναπαραγωγής, να επιλέξουμε αγαπημένα επεισόδια, «θυμάται» που σταματήσαμε και πολλά ακόμη. Ταυτόχρονα, έχει το δικό του widget για την αρχική οθόνη του smartphone μας, ενώ όπως είναι λογικό μπορούμε να το ελέγξουμε και από τα χειριστήρια των ακουστικών μας, αν υπάρχουν.

Πριν περάσουμε στον σύνδεσμο, πρέπει να αναφέρουμε το σημαντικότερο. Το AntennaPod είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν, είναι ανοικτού κώδικα και δεν περιέχει καμία διαφήμιση.

Έκδοση: 2.02
Μέγεθος: 8.8MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Antenna Pod
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram