Amazing Psychology Facts: Δείτε το app Ψυχολογίας με πάνω από ένα εκατομμύριο downloads

Amazing Psychology Facts


To Amazing Psychology Facts όπως καταλαβαίνουμε και από το όνομα είναι μια δωρεάν εφαρμογή για Android συσκευές που μας προσφέρει μικρά facts ψυχολογίας για το καθημερινό μας διάβασμα. Αξίζει να αναφέρουμε πως η εφαρμογή έχει πάνω από ένα εκατομμύριο downloads και σχεδόν δεκατρείς χιλιάδες κριτικές στο Play Store.

Το app περιέχει μία τεράστια γκάμα από facts, τα οποία αρχικά είναι χωρισμένα σε διάφορες κατηγορίες, όπως για παράδειγμα, Θυμός, Ύπνος, Κάπνισμα, Τεχνολογία, Εφηβία, Άνθρωποι, Μυαλό και πολλά ακόμη, με την κάθε κατηγορία να περιέχει εκατοντάδες facts. Για να καταλάβουμε την τεράστια ποσότητα από πληροφορίες που εμπεριέχεται μέσα εφαρμογή, αρκεί να αναφέρουμε πως συνολικά υπάρχουν 36 διαφορετικές κατηγορίες, με την κάθε κατηγορία να φέρει πάνω από εκατό διαφορετικά facts. Kάνοντας τον πολλαπλασιασμό μπορούμε εύκολα να συμπεράνουμε πως ολοκληρωτικά υπάρχουν πάνω από τρεις χιλιάδες διαφορετικά facts από όλες τις κατηγορίες.

Στις πρόσθετες λειτουργείες, το Amazing Psychology Facts περιέχει νυχτερινή λειτουργία, το γνωστό Facts of The Day, όπου η εφαρμογή επιλέγει τυχαία ένα fact την ημέρα και μας το παρουσιάζει με την μορφή ειδοποίησης, Random Facts, όπου μας παρουσιάζει τυχαία facts από όλες τις κατηγορίες ανακατεμένα και τέλος, η εφαρμογή προτείνει διάφορα εκπαιδευτικά βίντεο στο YouTube, ψυχολογικού χαρακτήρα.  

Έκδοση: 2.0
Μέγεθος: 10MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 και πάνω
Κατασκευαστής: GV app Studios 
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram