dod Games: Το διαδικτυακό «καφενείο» του Έλληνα φοιτητή

dod Games


Ποιος Έλληνας φοιτητής δεν έχει ξημεροβραδιαστεί τουλάχιστον δέκα φορές τη χρονιά στο dod Games, παίζοντας Tichu, Τάβλι ή οτιδήποτε άλλο; Αν δεν λιώσεις στο dod, τότε δεν μπορείς να καταλάβεις εξεταστική, αυτός είναι ο νόμος.

Για όσους δεν το γνωρίζετε, το dod Games αποτελεί μία διαδικτυακή κοινότητα η οποία περιστρέφεται γύρω από τα παιχνίδια που περιέχει η εφαρμογή. Τα πιο διάσημα παιχνίδια του dod, δηλαδή αυτά που έχουν τους περισσότερους παίκτες online, είναι το Tichu (φοιτητοπαίχνιδο), το Τάβλι, το Texas Holdem, η Αγωνία και η Μπιρίμπα (παιχνίδια με τράπουλα) και άλλα διασκεδαστικά παιχνίδια όπως Σκάκι, Μπιλιάρδο, Δηλωτή, Πόκερ και πολλά ακόμη.

Πέρα από τα παιχνίδια, το dod έχει δημιουργήσει μία κοινότητα, όπου ο κάθε χρήστης δημιουργεί ένα προφίλ, ανεβαίνει επίπεδα και γενικά μπορεί να συνομιλήσει ελεύθερα με άλλους χρήστες. Πολλές γνωριμίες φιλικές ή ακόμα και αισθηματικές έχουν γεννηθεί μέσω του dod!  

Μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στο dod Games είτε μέσω της επίσημης εφαρμογής για Android, είτε μέσω του browser μας, είτε μέσω του Facebook όπου και θα συνδεθούμε αυτόματα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία μας από το προφίλ του Facebook.

Έκδοση: Εξαρτάται από την συσκευή
Μέγεθος: Εξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Εξαρτάται από την συσκευή, Browser
ΚατασκευαστήςSmart Applications PC
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram