FitNotes: Μία ολοκληρωμένη εφαρμογή για την καταγραφή της γυμναστικής μας

Fit Notes


Το FitNotes για Android συσκευές φαίνεται να είναι αυτή τη στιγμή (22 χιλιάδες ψήφοι με 4.7 αστεράκια στο Play Store) η πιο "δυνατή" εφαρμογή για την καταγραφή της γυμναστική μας.

Καταρχάς, η εφαρμογή επιτρέπει στον χρήστη να καταγράφει ακριβώς όχι μόνο ποια μυϊκή ομάδα γύμνασε μέσα στην ημέρα (πλάτη, ώμους, αερόβια, δικέφαλα, τρικέφαλα, πόδια κτλ.) αλλά και να προσθέτει ποιες ακριβώς ασκήσεις έκανε (π.χ. κοιλιακούς, μονόζυγο, βάρη), με πόσες επαναλήψεις και τι κιλά χρησιμοποίησε στις ασκήσεις του, ενώ μας δίνεται και η δυνατότητα να προσθέσουμε και τις δικές μας ασκήσεις.

Η εφαρμογή μαζεύει τα στοιχεία των ασκήσεων που έχουμε καταγράψει μέσα στην ημέρα και μπορεί και μας τα παρουσιάζει συγκεντρωτικά, μέσω ημερολογίου, για να έχουμε μία πλήρη εικόνα της γυμναστικής που κάναμε μέσα στην εβδομάδα ή μέσα στον μήνα. Επιπρόσθετα, μας επιτρέπει να θέτουμε και στόχους, με απώτερο σκοπό να επιτύχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση στις προπονήσεις μας.


Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: James Gay 
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Download

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram