anonymoX - Ένα δωρεάν και εύκολο στην χρήση "VPN" για τον υπολογιστή σας

δωρεάν vpn proxy servers anonymoX chrome firefox

Το anonymoX είναι ένα δωρεάν "VPN" που θα μας βοηθήσει να παραμείνουμε "ανώνυμοι" κατά την διάρκεια της περιήγησης μας στο διαδίκτυο. Ο τρόπος εγκατάστασής του είναι αρκετά απλός, αφού είναι διαθέσιμο δωρεάν στο κατάστημα προσθέτων του Google Chrome και του Mozilla Firefox.

Αφού το εγκαταστήσουμε, ο υπολογιστής μας αντί να επισκέπτεται απευθείας μία ιστοσελίδα, θα το κάνει μέσω των διαθέσιμων proxy servers του anonymoX. Με το παραπάνω αποκρύπτεται, σε ένα πολύ απλό στάδιο, η ταυτότητά μας και η ιστοσελίδα δεν ξέρει ότι την επισκεφθήκαμε. Με αυτό τον τρόπο παραμένουμε ανώνυμοι, ενώ μπορούμε να επισκεφθούμε μπλοκαρισμένες στην χώρα μας ιστοσελίδες. Η επιλογή του proxy server που θα χρησιμοποιηθεί γίνεται αυτόματα για όσους χρησιμοποιούν την απλή και δωρεάν έκδοση του προσθέτου. Εκτός από αυτό, η δωρεάν έκδοση εμφανίζει διαφημίσεις, ευτυχώς όχι συχνές, για να μπορεί να έχει κάποια έσοδα και να συντηρηθεί το μεγάλο δίκτυο των server της εταιρίας.

Παρακάτω θα βρείτε τους σχετικούς συνδέσμους για να οδηγηθείτε στην έκδοση του anonymoX για τον browser της επιλογής σας.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τον browser
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τον browser
Λειτουργικό σύστημα: Browsers (Firefox, Chrome)
Κατασκευαστής: AnonymoX GmbH
Πηγή: anonymox.net
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram