PlayIt - Ένας ισχυρός media player για να δείτε ταινίες και όχι μόνο στο smartphones σας

playit android media player movies and videos
To PlayIt είναι μία δωρεάν εφαρμογή για να δείτε ταινίες και άλλα βίντεο που έχετε αποθηκευμένα τοπικά στην συσκευή σας. Πρόκειται για έναν ισχυρό media player που μας έρχεται από την Ινδία και είναι διαθέσιμος για φορητές συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android.

Όπως είναι λογικό το PlayIt υποστηρίζει όλους τους γνωστούς τύπους αρχείων βίντεο, όπως mkv, 3gp, m4v, mpg, flv και πολλά ακόμη. Ταυτόχρονα υποστηρίζει βίντεο με ανάλυση έως και 4Κ, ενώ μπορεί από μόνο του να διαβάσει τη μνήμη της συσκευής μας και να αναγνωρίσει τα αρχεία βίντεο. Ταυτόχρονα το PlayIt υποστηρίζει το background playback, αλλά και την αναπαραγωγή σε αναδυόμενο παράθυρο. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι αρκετά χρήσιμη, αφού η εφαρμογή μπορεί να λειτουργήσει και ως πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής.

Εκτός από τα παραπάνω, το PlayIt έχει την δυνατότητα να κατεβάσει βίντεο που συναντάμε σε διάφορες ιστοσελίδες, όπως Facebook videos, Instagram stories, TikTok και πολλά ακόμη. Η εγκατάστασή του στο smartphone ή tablet μας είναι πολύ απλή και μπορεί να γίνει μέσω του Google Play Store.

Έκδοση: 2.4
Μέγεθος: 26 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.2 και άνω
Κατασκευαστής: Yuvadvance
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram