Save Earth: Το δωρεάν οικολογικό παιχνίδι στρατηγικής

Save Earth

To Save Earth είναι ένα εκπαιδευτικού περιεχομένου offline παιχνίδι στρατηγικής, που επικεντρώνεται στην προσπάθειά μας να σώσουμε τον πλανήτη από οικολογική καταστροφή.

Ανεπτυγμένο από μία μικρή ανεξάρτητη indie εταιρεία ονόματι GameFirst Mobile, το Save Earth μας διδάσκει για την ιδιαιτερότητα των εκάστοτε οικοσυστημάτων στην Γη, πως να τα διατηρήσουμε και τις ενέργειες που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε την μητέρα φύση. Κάθε κίνησή μας για αλλαγή στο οικοσύστημα βεβαίως έχει συνέπειες, όπως και στην πραγματική ζωή.

Παράλληλα, μας παρουσιάζει λεπτομερείς περιγραφές για την χλωρίδα και πανίδα των οικοσυστημάτων της Γης, εισάγοντας με αυτό τον τρόπο και το στοιχείο της στρατηγικής, αναφορικά με τις κινήσεις μας στο παιχνίδι και την διαχείριση τόσο των φυσικών, όσο και των χρηματικών πόρων. Το Save Earth μπορεί να παιχτεί τελείως offline, χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο ενώ διατίθεται εντελώς δωρεάν για Android και iOS συσκευές. 

Έκδοση: Εξαρτάται από την συσκευή
Μέγεθος: Εξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 και πάνω, iOS 9.0 και πάνω
Κατασκευαστής: GameFirst Mobile
Συντάκτης του άρθρου: Aριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram