Athens Offline Map and Travel Guide: Δωρεάν offline χάρτης της Αθήνας για Android συσκευές

Athens Offline Map and Travel Guide


Το Athens Offline Map and Travel Guide είναι κατασκευασμένο για να λειτουργεί χωρίς σύνδεση με το διαδίκτυο, έτσι ώστε να μην χρεωνόμαστε με δεδομένα κατά την διάρκεια της χρήσης του, ενώ οι χάρτες αυτοί καθ' αυτοί είναι προσβάσιμοι σε οποιαδήποτε στιγμή. Φυσικά, δίνεται και η δυνατότητα μετακίνησης από σημείο σε σημείο, είτε με τα πόδια, είτε με όχημα με την βοήθεια του GPS της συσκευής μας, αλλά και η αναζήτηση διευθύνσεων.

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί και σαν τουριστικός οδηγός, καθώς περιέχει όλα τα αξιοθέατα/αρχαιότητες της πόλης, συνοδευμένα από περιγραφές και λεπτομέρειες. Μαρκαρισμένα και στον χάρτη της εφαρμογής, είναι και τα ξενοδοχεία και εστιατόρια της Αθήνας, αλλά αυτή η επιλογή μπορεί να αφαιρεθεί αν το επιθυμούμε. 

Σε γενικές γραμμές, πρόκειται για μία πλήρη εφαρμογή ξενάγησης, αλλά παράλληλα λειτουργεί πολύ καλά και σαν offline χάρτης, χωρίς κατανάλωση δεδομένων, για αντικατάσταση του γνωστού Google Maps.

Έκδοση: 1.39
Μέγεθος: 121MB
Λειτουργικό σύστημα: Αndroid 6.0 και πάνω
ΚατασκευαστήςOffline travel maps & routes
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram