[How to] Πως να βρεις πραγματικές προσφορές την Black Friday

black friday 2023 καλύτερες προσφορές


Έφτασε λοιπόν εκείνη η στιγμή του χρόνου που επικρατεί πανικός με την Black Friday. Διαφημίσεις όλη μέρα, άπειρα e-mail προσφορών από καταστήματα, φυλλάδια, πραγματικός χαμός. Στόχος των εταιριών να πουλήσουν όσα περισσότερα μπορούν.

Δυστυχώς, τα περισσότερα καταστήματα δεν κάνουν "πραγματικές" προσφορές. Στην καλύτερη των περιπτώσεων βλέπουμε εκπτώσεις που συναντάμε και σε άλλα διαστήματα εκπτώσεων μέσα στη χρονιά. Ωστόσο, υπάρχουν λίγες αλλά καλές προσφορές και αυτές θα σας πούμε πως να εντοπίσετε. 

Απαραίτητα εργαλεία:

Στην χώρα μας έχουμε δύο μηχανές αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών. Τα Skroutz.gr και Bestprice.gr θα μας δείξουν αν πρόκειται για πραγματική προσφορά, αφού βλέπουμε την τιμή ενός προϊόντος σε όλα τα καταστήματα. Ταυτόχρονα, η εμφάνιση της εξέλιξης της τιμής θα μας σώσει από επιτήδειους που αύξησαν τις τιμές την προηγούμενη εβδομάδα για να παρουσιάσουν τώρα μεγαλύτερη έκπτωση.
 
Η εύκολη λύση:

Για όσους δεν έχουν χρόνο για τα παραπάνω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εξάλλου δεν χρειάζεται να ανακαλύπτουμε κάθε φορά τον τροχό. Υπάρχουν κοινότητες και ιστοσελίδες που είναι αφιερωμένες στην εύρεση πραγματικών προσφορών. Θα αναφερθούμε μόνο σε ελληνικούς χώρους όπως είναι το εξαιρετικό Lagonika.gr και η υποκατηγορία των προσφορών στο forum του ελληνικού Insomnia.
Σου εύχομαι καλές αγορές! 

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal