Tor Android - Διαθέσιμη η νέα έκδοση του "ανώνυμου" browser βασισμένη σε Firefox

tor ανώνυμη περιήγηση ασφάλεια ιδιωτικότητα onion links

Διαθέσιμη έγινε πριν λίγες ώρες η νέα έκδοση του Tor Browser για Android. Πρόκειται για μία ολοκαίνουργια εφαρμογή, φτιαγμένη "από το μηδέν", η οποία πατάει πάνω στο νέο Firefox για Android.

Στο παρελθόν σας είχαμε παρουσιάσει τον Tor και πιο συγκεκριμένα την έκδοσή του για υπολογιστές και μία alpha έκδοση του για Android. Ωστόσο εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ολοκαίνουριο πρόγραμμα, φτιαγμένο αποκλειστικά για Android. Η νέα αυτή έκδοση συνδυάζει όλα τα χρήσιμα στοιχεία που κάνουν τον Firefox ευχάριστο στη χρήση, με την ανωνυμία που προσφέρει ο Tor.

Φυσικά, πάνω από την 82.1 έκδοση του Firefox, χρησιμοποιείται η 0.4.4.5 έκδοση του Tor για τη σύνδεση στο δίκτυο. Η νέα Android έκδοση του Tor χρησιμοποιεί το κρυπτογραφημένο δίκτυο του Tor για ανώνυμη περιήγηση, κρύβοντας "πλήρως" την τοποθεσία μας και φυσικά την IP μας. Η νέα mobile έκδοση του Tor κλείνει ακόμα περισσότερο το κενό, δηλαδή τις διαφορές, με την έκδοση για υπολογιστές.

Παρακάτω θα βρείτε σύνδεσμο που οδηγεί στη νέα έκδοση του Tor Browser για Android, ενώ κάνοντας κλικ, εδώ, θα βρείτε τις υπόλοιπες εκδόσεις του προγράμματος περιήγησης.

Έκδοση: 68.12.0
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: The Tor Project
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram