Simple Video Compressor: Γρήγορο και εύχρηστο old-school λογισμικό για συμπίεση βίντεο

Simple Video Compressor


Το Simple Video Compressor είναι ένας δωρεάν, πολύ απλός και εύχρηστος συμπιεστής βίντεο που προσφέρει όμως και επιπλέον λειτουργίες.

Η συμπίεση των βίντεο γίνεται μέσω FFMPEG optimization και FFPROBE για τον έλεγχο της ανάλυσης. Για να συμπιέσουμε το βίντεό μας το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ανοίξουμε το πρόγραμμα, να προσθέσουμε το βίντεο, να επιλέξουμε την ποιότητα, και στο τέλος, σε ένα παράθυρο διαλογής που θα μας εμφανιστεί, να επιλέξουμε ή όχι αν το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί προϊόν καταγραφής οθόνης.

Σε πρόσθετα χαρακτηριστικά, το Simple Video Compressor περιέχει κωδικοποίηση x264 και CRF για πιο γρήγορα και καλύτερα αποτελέσματα, αυτόματη επιλογή για 1080p downscaling, επιλογή batch, μέγιστη συμπίεση χωρίς απώλεια ποιότητας και συμπίεση ήχου, ενώ το λογισμικό ειδικεύεται σε βίντεο που είναι αποτέλεσμα λογισμικού καταγραφής οθόνης.

Έκδοση: 3.5
Μέγεθος: 21 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 7, 8, 10
Κατασκευαστής: anoop15077
Πηγή: MajorGeeks.com
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram