BrowserDownloadsView - Πληροφορίες για όλα τα downloads μας από γνωστούς browsers (Chrome, Firefox κ.α.)

πληροφορίες για κατεβασμένα αρχεία στον υπολογιστή μας
Το BrowserDownloadsView είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για Windows που θα λύσει τα χέρια σε όσους κατεβάζουν πολλά αρχεία. Μέσα από αυτό μπορούμε να δούμε πληροφορίες για όλες τις λήψεις στον υπολογιστή μας, από τους περισσότερους browsers, όπως Firefox, Chrome, Opera, Yandex, Edge και άλλους.

Μόλις φορτώσει η λίστα των λήψεων, θα εμφανιστούν όλα τα αρχεία μας μαζί με πάρα πολλές πληροφορίες για αυτά. Πέρα από το όνομα κάθε αρχείου, εμφανίζεται ο σύνδεσμος ο οποίος το βρήκαμε, η ώρα έναρξης της λήψης, η ώρα λήξης, το συνολικό μέγεθος και πολλά ακόμη. 

Εκτός από το παραπάνω, μέσω του προγράμματος μπορούμε να ελέγξουμε το hash code του κατεβασμένου αρχείου και να το συγκρίνουμε με το αρχικό hash code, ώστε να δούμε αν έχουμε το πρωτότυπο αρχείο. Ταυτόχρονα, μπορούμε να εξάγουμε την λίστα των λήψεων μας σε εξωτερικό αρχείο ή να μετακινήσουμε όλα τα αρχεία, μαζικά σε έναν άλλο φάκελο. Τέλος, ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιλογή για αυτόματο έλεγχο του hash code με άλλα αρχεία στην ιστοσελίδα VirusTotal Web, ώστε να δούμε αν πρόκειται για κακόβουλο αρχείο.

Μέσα στην ιστοσελίδα του προγράμματος, θα το βρείτε διαθέσιμο για κατέβασμα. Αξίζει να σημειωθεί πως πρέπει να κατεβάσετε την κατάλληλη έκδοση για το λειτουργικό σας, είτε αυτό είνα 32 bit είτε 64 bit ενώ διαθέτει και την ελληνική γλώσσα στο μενού του. 

Έκδοση: 1.31
Μέγεθος: 250KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: Nirsoft
Πηγή: nirsoft.net
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram