Μιμίδια - Αστεία Ελληνικά Memes: Η εφαρμογή που συγκεντρώνει διάφορα χιουμοριστικά memes

Μιμίδια - Αστεία Ελληνικά Memes

H εφαρμογή Μιμίδια - Αστεία Ελληνικά Memes που κυκλοφορεί μόνο για Android συσκευές λειτουργεί σαν μία διαδικτυακή συλλογή, αφού μαζεύει και μας παρουσιάζει καθημερινά αστεία memes από μερικές -γνωστές στον ευρύτερο κύκλο των ελληνικών social media- instagram σελίδες χιουμοριστικού περιεχομένου, μέσα στις οποίες βρίσκεται και η επίσημη σελίδα του Αρκά.

Η λειτουργία της εφαρμογής είναι ιδιαίτερα απλοϊκή, τα memes είναι χωρισμένα σε καρτέλες ανάλογα την προέλευσή τους, ενώ υπάρχει και μία ξεχωριστή καρτέλα, στην οποία μας παρουσιάζονται όλα τα memes μαζί. Μπορούμε να σκρολάρουμε χωρίς περιορισμό για να δούμε δημοσιεύσεις προηγούμενων ημερών, ενώ έχουμε τη δυνατότητα να σώσουμε στα αγαπημένα τα memes που μας άρεσαν, να τα αποθηκεύσουμε και να τα μοιραστούμε στα social media με τους φίλους μας.

Βέβαια, για να λέμε και του λόγου το αληθές, όλα τα παραπάνω μπορούν να γίνουν απλούστερα και πιο αποτελεσματικά, δημιουργώντας απλώς έναν προσωπικό λογαριασμό Instagram και κάνοντας “Like” σε αυτές ή και διάφορες άλλες σελίδες χιουμοριστικού περιεχομένου.

Έκδοση: 0.97
Μέγεθος: 5.4 ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android από 4.0.3 και πάνω
Κατασκευαστής: Ιthaca apps
Πηγή: Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Aριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram