Sketch Camera - Μετέτρεψε τις φωτογραφίες σου σε ζωγραφιές

Sketch Camera

Το Sketch Camera αποτελεί μία αρκετά καλή επιλογή για μορφοποίηση προσωπικών μας φωτογραφίων και βίντεο πριν από το αναπόφευκτο ποστάρισμα στα social media.

Η εφαρμογή (υπάρχει μόνο για Android συσκευές) είναι πολύ απλή στη χρήση, καθώς αρκεί να εισάγουμε τη φωτογραφία ή το βίντεο που θέλουμε να μορφοποιήσουμε και στη συνέχεια να συγκρίνουμε και να διαλέξουμε ένα εκ των φίλτρων που υπάρχουν διαθέσιμα. Για να ολοκληρώσουμε την διαδικασία, αρκεί μόνο να αποθηκεύσουμε τη νέα φωτογραφία ή βίντεο, κάτι το οποίο γίνεται μάλιστα χωρίς να προστεθεί κάποιο watermark.

Υπάρχουν διαθέσιμα πάνω από 20 διαφορετικά καλλιτεχνικά φίλτρα για να κάνουν τις φωτογραφίες και τα βίντεο μας πιο... κουλτουριάρικα! Παράλληλα, η εφαρμογή μάς αφήνει να εφαρμόσουμε αυτά τα φίλτρα την ώρα που τραβάμε ζωντανά τις φωτογραφίες ή τα βίντεο, ενώ η επεξεργασία των εικόνων υποστηρίζει ανάλυση μέχρι και 1440p (σε φωτογραφίες της βιβλιοθήκης μας).

Έκδοση: 1.28
Μέγεθος: 10 ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android από 4.4 και πάνω
Κατασκευαστής: Pixelab
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram