Heroes of the Storm - Ένα δωρεάν MOBA παιχνίδι με ήρωες από Diablo, Overwatch, Warcraft κ.α.

heroes of the storm moba game vs league of legends


Τα παιχνίδια της κατηγορίας MOBA έχουν κατακλύσει την αγορά εδώ και καιρό. Πέρα από το σημαντικότερο ίσως παιχνίδι του είδους που ακούει στο όνομα League of Legends, υπάρχουν και άλλα πολύ γνωστά, ενώ από κάτω τους βρίσκονται δεκάδες πιο άγνωστα.

Το Heroes of the Storm θα λέγαμε πως είναι ένα από τα γνωστότερα παιχνίδια του είδους, καθώς πίσω από αυτό βρίσκεται η Blizzard. Για ακόμη μία φορά βρισκόμαστε σε μία 5vs5 αρένα, όμως δεν έχουμε να κάνουμε με έναν απλό κλώνο του DOTA. Αντί για μία συγκεκριμένη αρένα, εδώ έχουμε πολλές, με διαφορετικό εικαστικό θέμα. Οι παίκτες αντί να έχουν μόνο έναν στόχο, να κερδίσουν τον αντίπαλο, έχουν και διάφορα sidequest προς εκπλήρωση. Το παραπάνω προσφέρει μεγαλύτερη ποικιλία και σπάει τη ρουτίνα που συχνά μπορεί να υπάρξει σ' ένα παρόμοιο παιχνίδι.

Όσον αφορά τους ήρωες, εδώ έχουμε γνωστούς χαρακτήρες από τα υπόλοιπα παιχνίδια της Blizzard. Γνωστοί ήρωες από παιχνίδια όπως το Warcraft, το Diablo, ακόμη και το πιο νέο Overwatch, βρίσκονται εδώ. Γενικά το Heroes of the Storm, είναι ένα από τα πιο καλοφτιαγμένα MOBA και σίγουρα ένα από τα πιο φιλικά προς νέους παίκτες.

Μπορείτε να το εγκαταστήσετε εντελώς δωρεάν στον υπολογιστή σας μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα με το σύστημα
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα με το σύστημα
Λειτουργικό σύστημα: Windows, MacOs
Κατασκευαστής: Blizzard
Πηγή: heroesofthestorm.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram