MyHeritage InColor - Δωρεάν εφαρμογή που χρησιμοποιεί τα καλύτερα εργαλεία για να δίνει χρώμα σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες

InColor: Βάλε χρώμα σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες

Μετά το εκπληκτικό Deep Nostalgia, το οποίο μας άφησε με το στόμα ανοικτό, βλέπω να παραμένουμε στην ίδια γκριμάτσα για αρκετό καιρό. Το InColor του MyHeritage, είναι μία δωρεάν web εφαρμογή που εκμεταλλεύεται ό,τι καλύτερο υπάρχει στη τεχνολογία του αυτόματου χρωματισμού φωτογραφιών και μας ανταμείβει με εκπληκτικά αποτελέσματα. 

Μέσω της εφαρμογής, μπορούμε να ανεβάσουμε παλιές, ασπρόμαυρες φωτογραφίες και να τις βάλουμε χρώμα. Δηλαδή όχι εμείς αλλά αυτόματα το πρόγραμμα από μόνο του. Όπως γράφουν και στο site του MyHeritage:

Μπορούμε να χρωματίσουμε τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες μας, χρησιμοποιώντας την καλύτερη τεχνολογία βαθιάς μάθησης (Deep Learning) στον κόσμο. 

Εκτός των ασπρόμαυρων φωτογραφιών, το InColor, μπορεί να τονώσει τα χρώματα και σε ξεθωριασμένες/άτονες χρωματικά φωτογραφίες, χρησιμοποιώντας και εδώ, την καλύτερη τεχνολογία βαθιάς μάθησης στον κόσμο. 

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα δωρεάν λογαριασμό στο site του MyHeritage και είσαι έτοιμος να ανεβάσεις τις παλιές και ασπρόμαυρες φωτογραφίες σου. 

Σημαντικό: Στη δωρεάν έκδοση, μετά από κάποιες χρήσεις, θα βγάλει μήνυμα για να προχωρήσετε σε πληρωμή για την εμπορική έκδοση. Αν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε δωρεάν την υπηρεσία, αναγκαστικά θα πρέπει να εγγραφείτε εκ νέου με διαφορετικό email. 

• Ξεκίνα να ανεβάζεις ακολουθώντας το σύνδεσμο: InColor (από το MyHeritage)


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram