Δωρεάν σειρά Ελληνικών μαθημάτων για τα Νευρωνικά Δίκτυα

Νευρωνικά Δίκτυα - Δωρεάν μαθήματα

Στη σειρά των δωρεάν βίντεο/μαθημάτων που ακολουθεί, θα μάθουμε τι είναι ένα Νευρωνικό Δίκτυο, πώς δουλεύει και πώς μπορεί οποιοσδήποτε με γνώσεις Γυμνασίου να αρχίσει να δημιουργεί ένα τέτοιο δίκτυο. Δημιουργός των μαθημάτων είναι ο Γιάννης Μαμαλικίδης, Data Scientist, και όπως μας αναφέρει ο ίδιος:

Ακόμα κι αν δεν μας ενδιαφέρουν άμεσα τα Νευρωνικά δίκτυα ή τι μπορούμε να πετύχουμε με αυτά, τα μαθηματικά και οι έννοιες στη σειρά μαθημάτων αυτή, μπορεί να μας κάνουν να βλέπουμε πράγματα στη καθημερινότητά μας με άλλη οπτική γωνία.

Τα μαθήματα -30 στο σύνολο- είναι διαθέσιμα εντελώς δωρεάν, χωρίς κανένα monetisation (ούτε καν ads). Η ύπαρξή τους, κυριολεκτικά, είναι μόνο για να δοθεί πρόσβαση στη γνώση του συγκεκριμένου υλικού στο ελληνόφωνο κοινό.
Η σειρά απευθύνεται κυρίως στον μέσο άνθρωπο με γνώσεις μαθηματικών γυμνασίου/λυκείου.

σ.σ: Με μια μικρή έρευνα που έκανα στο Youtube, δεν έχω βρει άλλη διαθέσιμη και ελληνόφωνη ολοκληρωμένη σειρά για τα νευρωνικά δίκτυα. Επομένως, όσοι δεν τα πάτε καλά με την αγγλική γλώσσα, είναι η ευκαιρία σας. 

• Παρακολουθήστε τα βίντεο-μαθήματα: 30 Δωρεάν Ελληνικά Μαθήματα για τα Νευρωνικά Δίκτυα

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram