🎤ΤζάμπαCast #10: Βλέπουμε δωρεάν ταινίες και σου φτιάχνουμε το χαλασμένο USB Stick

ΤζάμπαCast#10: Βλέπουμε δωρεάν ταινίες και φτιάχνουμε χαλασμένα USB Sticks

To 10o ΤζάμπαCast έφτασε, φρέσκο, με τα καλύτερα ΔΩΡΕΑΝ καλούδια της προηγούμενης εβδομάδας, όπως εσείς, οι αναγνώστες μας, επιλέξατε να τοποθετήσετε στην κορυφή. Επτά (7) προτάσεις που και πάλι η μία είναι καλύτερη από την άλλη. 

Εγώ και ο Πάνος από το Retropolis Greece, συζητάμε για μια «μαγική» συντόμευση στα Windows 10, φτιάχνουμε χαλασμένα USB φλασάκια, βλέπουμε δωρεάν ταινίες και σειρές, παίζουμε ένα ρεαλιστικό φλιπεράκι, κάνουμε «μαγικά» (πάλι?) και διώχνουμε με μια κίνηση όλα τα ανοικτά παράθυρα στα Windows 10, δίνουμε συμβουλές (τρομάρα μας!) για καλύτερο WiFi σήμα, και κάνουμε κόλπα με σκριπτάκι για να ανοίγουμε αγαπημένες σελίδες με ένα κλικ του ποντικιού! 

Σας άρεσαν; Που να τ' ακούσετε κιόλας!

Ακούστε το Podcast ακολουθώντας τον σύνδεσμο --> ΤζάμπαCast #10

Επειδή ένα podcast δεν είναι μόνο Youtube, στη περιγραφή του βίντεο θα δείτε όλα τα links που οδηγούν στις δημοφιλέστερες υπηρεσίες podcast για να μας ακούσετε όπου και όπως θέλετε. Επίσης, οτιδήποτε αναφέρουμε στο podcast, υπάρχει σε λινκ (στην περιγραφή του βίντεο) για να μεταφερθείτε στο αντίστοιχο άρθρο. Σας προσέχουμε βρε!! 



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram