ΒρισκόΛεξο - Δωρεάν ελληνικό παιχνίδι με λέξεις

Βρισκόλεξο - παιχνίδι με λέξεις

Το ΒρισκόΛεξο είναι ένα δωρεάν ελληνικό παιχνίδι για Android και iOS συσκευές κατασκευασμένο από τον δημιουργό του πασίγνωστου 7 Λέξεις. Πρόκειται για ένα παιχνίδι λέξεων, σαν σταυρόλεξο, όπου προσπαθείς να βρεις τις λέξεις που είναι ανακατεμένες σε έναν κύκλο. Μπορεί ο κάθε κύκλος να έχει πάνω από μία λέξη για να εντοπίσεις και ανάλογα το επίπεδο που βρίσκεσαι γίνεται και πιο δύσκολο (αυτό γίνεται μόνο στην κατηγορία «Γενική»).

Το παιχνίδι είναι εύκολο, μαθαίνεται γρήγορα, διαθέτει όμορφα γραφικά και δεν έχει χρονικά όρια και περιορισμούς. Είναι με λίγα λόγια αγχολυτικό! Φυσικά, ΔΕΝ χρειάζεται να έχεις σύνδεση στο διαδίκτυο για να παίξεις. Το παιχνίδι αναβαθμίζεται τακτικά με νέες πίστες, όπως μας συνηθίζει εξάλλου ο δημιουργός του και από άλλες εφαρμογές που έχει φτιάξει, 

Το ΒρισκόΛεξο χωρίζεται σε 6 κατηγορίες οι οποίες είναι: 

  • Γενική: Εδώ υπάρχουν κοινές λέξεις που χωρίζονται σε οριζόντια και κάθετα, σου θυμίζει κάτι; Ναι, σαν σε σταυρόλεξο. 
  • Ξένες Σειρές: Για εσένα που αρέσκεσαι σε ξένες σειρές, είναι η ευκαιρία σου να αποδείξεις τις γνώσεις σου. (μία λέξη κάθε φορά)
  • Superheroes: Εδώ ψάχνεις για λέξεις που έχουν να κάνουν με υπερήρωες από Marvel, DC κ.α. (Μία λέξη κάθε φορά)
  • Harry Potter: Ναι είναι πολλοί οι Fans του Χάρρυ Πότερ, οπότε γιατί όχι, υπάρχει και αυτή η κατηγορία.(Μία λέξη κάθε φορά) 
  • Φρούτα-Ζωάκια: Για να μην μείνουν παραπονεμένοι οι μικροί μας φίλοι (μία λέξη κάθε φορά)
  • Γνώσεις: Αγαπημένη κατηγορία, διότι συνδυάζει το παιχνίδι με τις γνώσεις, και αυτό γιατί στο τέλος κάθε πίστας υπάρχουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη λέξη που μόλις βρήκαμε. 

Ελπίζω να το τιμήσετε το παιχνίδι όπως το τίμησα και γω. Καλή σας διασκέδαση. 

Έκδοση: 1.92
Μέγεθος: 22 MB (Android) - 61.2 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 και άνω - iOS 8.3 και άνω
Κατασκευαστής: Green Blue Interactive (Φάνης Κουρτικάκης)
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram