Enlisted - Το πρώτο επόμενης γενιάς πολεμικό παιχνίδι για υπολογιστές, PS5 και Xbox Series X/S


enlisted free pc ps5 xbox game

Το Enlisted είναι θα λέγαμε το πρώτο πραγματικά next gen πολεμικό παιχνίδι! Ο χαρακτηρισμός, αν και βαρύς, ανταποκρίνεται πλήρως στη πραγματικότητα, αφού για να το παίξουμε χρειαζόμαστε έναν αρκετά δυνατό υπολογιστή ή μία κονσόλα νέας γενιάς, δηλαδή PlayStation 5 ή Xbox Series X/S.

Πριν περάσουμε στο τι ακριβώς είναι το Enlisted και γιατί είναι διαθέσιμο μόνο για νέα μηχανήματα, πρέπει να αναφέρουμε πως διατίθεται εντελώς δωρεάν. Πρόκειται για ένα multiplayer παιχνίδι πρώτου προσώπου στο οποίο οι παίκτες βρίσκονται μέσα σε μεγάλους χάρτες, με τη δράση να είναι ασταμάτητη. 
 
Κάθε παίκτης, πέρα από τον εαυτό του, έχει κάποιους στρατιώτες στους οποίους δίνει εντολές στο πεδίο της μάχης. Αυτοί μπορεί να είναι είτε πεζές ομάδες στρατιωτών, είτε το πλήρωμα ενός τανκ! Παράλληλα στον ίδιο χάρτη, μπορούμε να πιλοτάρουμε πολεμικά αεροπλάνα! Όπως γίνεται κατανοητό, το πεδίο της μάχης ζωντανεύει πραγματικά και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως το όνειρο των δημιουργών, να ζωντανέψουν σκηνές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, έγινε πραγματικότητα!

Το Enlisted μπορεί να γίνει εντελώς δωρεάν δικό μας για υπολογιστή, εφόσον εγγραφούμε στην ιστοσελίδα του. Οι κάτοχοι κονσολών μπορούν να το κατεβάσουν εντελώς δωρεάν από τα ψηφιακά καταστήματα της κάθε πλατφόρμας, στα οποία οδηγούν οι παρακάτω σύνδεσμοι.

Λειτουργικό σύστημα: Windows, PS5, Xbox Series X/S
Κατασκευαστής: Gaijin Games
Πηγή: enlisted.net
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram