SMS 13032 & 13033 - Εφαρμογή για αποστολή μηνύματος μετακίνησης με ειδοποίηση για την λήξη των 3 ωρών

ανοιγμα εμπορικά καταστήματα μήνυμα στο 13032 αυτόματο με όριο 3 ώρες

Νέα εβδομάδα, νέα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας, επιστροφή των καταναλωτών στα καταστήματα και εμείς πρέπει να εξοπλιστούμε κατάλληλα. Ο λόγος; Ο νέος κωδικός μετακίνησης ο οποίος ενεργοποιείται με αποστολή SMS μηνύματος στο 13032.

Θέλοντας να προλάβουμε καταστάσεις, η νέα εφαρμογή που θα προτείνουμε σήμερα είναι έτοιμη για τη νέα πραγματικότητα. Μέσω του SMS στο 13032 και 13033 μπορούμε να στείλουμε εύκολα και γρήγορα μήνυμα στα δύο αυτά νούμερα, χωρίς να γράφουμε κάθε φορά τα στοιχεία μας. Το περιβάλλον της εφαρμογής είναι ιδιαίτερα απλό, ιδανικό ακόμη και για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Με ένα πάτημα είμαστε έτοιμη να στείλουμε μήνυμα μετακίνησης.

Η εφαρμογή έχει επιλογή αποθήκευσης δύο (2) διαφορετικών διευθύνσεων (σε περίπτωση που θέλουμε να στείλουμε ένα με διεύθυνση της εργασίας μας). Παράλληλα, όσον αφορά το μήνυμα στο 13032, η εφαρμογή μας ενημερώνει πόσος χρόνος μας απομένει μέχρι να λήξει το τρίωρο από την αποστολή του μηνύματος, ενώ στέλνει ειδοποίηση μετά το τέλος του χρόνου.

Όλα τα δεδομένα μας αποθηκεύονται αποκλειστικά τοπικά και δεν έχει κανείς τρίτος πρόσβαση σε αυτά. Τέλος, δυστυχώς για την ώρα δεν υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου αν εγκρίθηκε το μήνυμα μας προς το 13032, διότι ο δημιουργός επέλεξε να μην ζητήσει πρόσβαση στα εισερχόμενα μηνύματα της συσκευής, σεβόμενος τα προσωπικά μας δεδομένα.

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος:  6.8MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Tom Makrodi
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram