WACUP - Η ενημερωμένη έκδοση του θρυλικού WinAmp ανεπτυγμένη από την κοινότητά του

winamp revival project
 
Λίγοι είναι αυτοί που χρησιμοποιούν υπολογιστή εδώ και χρόνια και δεν γνωρίζουν το WinAmp. Το θρυλικό αυτό πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής κάποτε ήταν απαραίτητο για κάθε υπολογιστή, πολύ πριν φτάσουμε στο σήμερα και το streaming τραγουδιών μέσω του YouTube και υπηρεσιών όπως το Spotify.

To WACUP είναι η απόδειξη για το πόσο δημοφιλές ήταν κάποτε το WinAmp και πόσα άτομα το είχαν λατρέψει. Πρόκειται για ένα project αναβίωσης του WinAmp από την κοινότητα του. Αρκετοί φίλοι του προγράμματος μαζεύτηκαν και ξεκίνησαν να διορθώνουν bugs, να προσθέτουν δυνατότητες, να το εκσυγχρονίζουν, προσφέροντας μάλιστα συμβατότητα με περισσότερους τύπους αρχείων ήχου. Παράλληλα, η ομάδα έχει αφιερώσει χρόνο και για να ανανεώσει τα skin του γνωστού προγράμματος αλλά και αρκετά από τα plug-ins. Όπως είναι λογικό, ένα τέτοιο πρόγραμμα που φτιάχτηκε αποκλειστικά λόγω αγάπης προς ένα άλλο, δεν θα μπορούσε παρά να διατίθεται εντελώς δωρεάν.

Όταν πάμε να εγκαταστήσουμε το WACUP στον υπολογιστή μας έχουμε δύο επιλογές, είτε να ξεκινήσουμε από το μηδέν με clean install, είτε να «αναβαθμίσετε» το επίσημο WinAmp που ίσως έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας.

Περισσότερες πληροφορίες για το WACUP βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα του, ενώ νέα για την ανάπτυξή του ανεβαίνουν στο επίσημο blog του project.


Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 6.85 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: WACUP Community
Πηγή: getwacup.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram