ΤζάμπαCast #15 - Δωρεάν κανάλια απ' όλο τον κόσμο | Μαθήματα Κιθάρας | Διαχείριση λογιστικών

Δωρεάν κανάλια απ' όλο τον κόσμο | Μαθήματα Κιθάρας | Διαχείριση λογιστικών

Ενώ το ΤζάμπαCast #15 είναι ήδη στον «αέρα» του διαδικτύου εδώ και αρκετές ημέρες, σήμερα αξιωθήκαμε να το παρουσιάσουμε εδώ στο dwrean.net. Εγώ και ο Πάνος από το Retropolis Greece, σας παρουσιάζουμε 7 προτάσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες (λέμε τώρα). Πάμε να τις αναφέρουμε: 

Μια νέα web εφαρμογή για να μπορείς να βλέπεις τηλεοπτικό πρόγραμμα απ' όλα τα κράτη του κόσμου, μια αξιοσημείωτη και πολύ βολική λειτουργία με όνομα «Copy Link to Text» που φέρνει η νέα έκδοση του αγαπημένου Google Chrome, και ένα ΕΝΤΕΛΩΣ δωρεάν πρόγραμμα για υπολογιστές με το οποίο μπορούμε να διαχειριζόμαστε τα λογιστικά μας, είτε είμαστε επιχείρηση είτε φυσικά πρόσωπα. Μόλις σας είπαμε την καυτή τριάδα και ακολουθούν άλλα τέσσερα εξίσου ενδιαφέροντα δωρεάν καλούδια. 

Τι θα έλεγες για δωρεάν μαθήματα Excel από Έλληνες στο Youtube; Εδώ τα έχουμε και αυτά, έτοιμα συγκεντρωμένα σε ένα άρθρο, όπως και την Αγία Γραφή (ή Βίβλος), με την Παλαιά και Καινή Διαθήκη σε μια ηλεκτρονική έκδοση εντελώς δωρεάν για να την διαβάσετε στα νέα ελληνικά. Επίσης, βρήκαμε δύο εκπληκτικά κανάλια στο youtube με δωρεάν μαθήματα Κιθάρας στα ελληνικά και τέλος, μπορείς να αλλάξεις μέγεθος σε φωτογραφίες σου, χωρίς να εγκαταστήσεις κάποιο λογισμικό στον υπολογιστή σου. 
Πως σας φαίνονται τα παραπάνω; Που να τα χρησιμοποιήσετε κιόλας! 

• Για να ακούσεις το podcast, ακολούθησε το σύνδεσμο ► ΤζάμπαCast #15




Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram