Πιστοποιητικό εμβολιασμού για τον COVID-19 - Εμβολιάζεσαι, συμπληρώνεις και είσαι έτοιμος


πως βγάζω βεβαίωση πιστοποιητικό εμβολιασμού



Με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού να προχωρά, ήρθε η στιγμή να έχεις στα χέρια σου την επίσημη βεβαίωση/πιστοποιητικό. Μπορείς να την λάβεις μία μέρα μετά από τότε που έλαβες την τελευταία δόση του εμβολιασμού. Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες, αυτή η βεβαίωση ίσως είναι απαραίτητη για να κάνεις τις καλοκαιρινές διακοπές σου ή για να επισκεφθείς γυμναστήρια μετά το άνοιγμά τους.

Πως θα λάβω την βεβαίωση;


Μέσω του παρακάτω συνδέσμου θα οδηγηθούμε στην κατάλληλη σελίδα, όπου θα χρειαστεί να εισάγουμε κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Η βεβαίωση φέρει κωδικό επαλήθευσης και ηλεκτρονική σφραγίδα, οπότε καλό θα ήταν να μην προσπαθήσει κανείς να προσπαθήσει να την επεξεργαστεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Τέλος, αν κάποιος δεν μπορεί να την λάβει ηλεκτρονικά, μπορεί να κλείσει ραντεβού μέσω της πλατφόρμας myKEPlive για να εξυπηρετηθεί μέσω βιντεοκλήσης από υπάλληλο των ΚΕΠ. 
 
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram