[How to]: Πως να βρεις δουλειά μέσω του Facebook

 
Αναζήτηση δουλειάς μέσω Facebook


 
Μία από τις δυσκολότερες ίσως διαδικασίες που μπορεί να βρεθεί κάποιος είναι η αναζήτηση εργασίας. Αν και ήδη υπάρχουν αμέτρητες ιστοσελίδες που εξειδικεύονται σε αυτόν τον τομέα, το Facebook παρέχει το δικό του αντίστοιχο εργαλείο. Όπως και στην περίπτωση του Facebook Marketplace, η τεράστια βάση χρηστών του Facebook είναι ίσως το ισχυρότερο χαρτί στα χέρια της πλατφόρμας, κάνοντας το Facebook Jobs ένα ισχυρό εργαλείο για εύρεση εργασίας.

Επισκεπτόμενοι τη συγκεκριμένη ενότητα θα βρούμε αρκετά φίλτρα για να προσδιορίσουμε όσο καλύτερα την θέση εργασίας που ψάχνουμε. Αρχικά αξίζει να επιλέξουμε την τοποθεσία/πόλη που μας ενδιαφέρει, αλλά και την ακτίνα της αναζήτησης μας (σε χιλιόμετρα).


βρες δουλειά Αθήνα, Θεσσαλονίκη

 
Έπειτα μπορούμε να επιλέξουμε τον μισθό που μας ενδιαφέρει μέσω του παρακάτω φίλτρου:





Τέλος, πριν εμφανιστούν όλες οι διαθέσιμες θέσεις, μπορούμε να τις φιλτράρουμε ανά κλάδο. Για παράδειγμα, μπορούμε να αναζητήσουμε δουλειές που αφορούν την εστίαση, την εκπαίδευση, τον υγειονομικό κλάδο και πολλά ακόμη.


βρες δουλειά Αθήνα, Θεσσαλονίκη



Αφού επιλέξουμε τις κατηγορίες που μας ενδιαφέρουν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αναζήτηση και να δούμε αναλυτικά τις διαθέσιμες αγγελίες εργασίας. Πολλοί εργοδότες φαίνεται πως χρησιμοποιούν την πλατφόρμα και προσφέρουν καλογραμμένες αγγελίες με σωστές πληροφορίες.


βρες δουλειά Αθήνα, Θεσσαλονίκη



Αφού διαβάσουμε μία αγγελία εργασίας και μας καλύπτει, έχουμε την ευκαιρία να υποβάλλουμε εύκολα αίτηση για αυτή.


βρες δουλειά Αθήνα, Θεσσαλονίκη



Μόλις εισάγουμε τις σχετικές πληροφορίες, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε με αποστολή της αίτησης μας. Ο εργοδότης θα ειδοποιηθεί για το σύνολο των ατόμων που έχουν καταθέσει αίτηση και αν όλα πάνε καλά θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί μας.

Καλή επιτυχία σε όποιον το δοκιμάσει!

 Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram