Oto Music - Φανταστική δωρεάν εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής για Android smartphones

εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής Android


Κατά καιρούς έχουμε παρουσιάσει διάφορες λύσεις για όσους θέλουν να ακούν μουσική στο Android smartphone τους. Στην περίπτωση του Oto, έχουμε να κάνουμε με μία ισχυρή εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικών κομματιών που ήδη βρίσκονται στη συσκευή μας.

Ένα από τα πρώτα στοιχεία που μας άρεσε στο Oto, είναι η καθαρή, material αισθητική του, η οποία μάλιστα διαθέτει και dark λειτουργία. Φυσικά, αυτή θα είχε ελάχιστη σημασία αν το Oto δεν ήταν πλούσιο σε δυνατότητες.

Πριν περάσουμε στις προχωρημένες δυνατότητες, αξίζει να αναφέρουμε πως το Oto αναπαράγει ομαλά τα κομμάτια μας, δημιουργώντας ένα όμορφο fade in και fade out, όταν κάνουμε παύση ή συνέχιση εφαρμογής. Παράλληλα, υποστηρίζει αναπαραγωγή κομματιών, «κόβοντας» το νεκρό χρόνο μεταξύ τους. Εκτός των παραπάνω, η εφαρμογή διαθέτει λειτουργία sleep, ενώ μπορεί να εμφανίσει και στοίχους από τα κομμάτια που αναπαράγονται, κατεβάζοντας τους μαζί με τις υπόλοιπες πληροφορίες (τίτλος, album, καλλιτέχνης) αυτόματα από το διαδίκτυο!

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του Oto, είναι η υποστήριξη του Android Auto και του Google Chromecast. Το smartphone μας μπορεί να στέλνει ήχο ασύρματα, μέσω αυτών των δύο, στο αυτοκίνητό μας, ή σε κάποια τηλεόραση, εφόσον αυτά υποστηρίζουν Android Auto ή Google Chromecast.

Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε και το μικρό μέγεθος της εφαρμογής (5MB), έχουμε έναν πραγματικό νικητή στην κατηγορία του!


Έκδοση: 3.0.2
Μέγεθος: 5.05MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Piyush
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram