Color by Number - Μία χαλαρωτική δωρεάν εφαρμογή ζωγραφικής με αριθμούς

εφαρμογή ζωγραφικής χρωματισμού


Μία από τις πιο «θεραπευτικές» ασχολίες για την καταπολέμηση του άγχους είναι η ζωγραφική. Μικρά παιδιά και ενήλικες μπορούν να ξοδέψουν αρκετές ώρες χαλαρώνοντας και χρωματίζοντας διάφορα έτοιμα σκίτσα. Το Color by Number είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή στο είδος της και ευτυχώς είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν.

Η συλλογή του Color by Number μετρά περισσότερες από 1000 έγχρωμες εικόνες, χωρισμένες σε κατηγορίες όπως λουλούδια, τοπία, φαγητό, θάλασσα, οχήματα, παιδικά. Παράλληλα, υπάρχουν ειδικά άλμπουμ για Χριστούγεννα, Πάσχα και άλλες ειδικές περιπτώσεις. Κάθε μέρα γίνονται διαθέσιμες νέες εικόνες για χρωματισμό. 

Το χρωμάτισμα είναι μία πολύ απλή διαδικασία, αφού γίνεται με αριθμούς. Κάθε χρώμα αντιστοιχεί σε έναν αριθμό και κάθε κομμάτι της εικόνας έχει δικό του αριθμό, υποδηλώνοντας το χρώμα που πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Παράλληλα, υπάρχουν διαθέσιμες λειτουργίες για να απλοποιηθεί η διαδικασία του χρωματισμού.

Αφού ολοκληρώσουμε μία ζωγραφιά, μπορούμε να την μοιραστούμε στα κοινωνικά μας δίκτυα, ή απλά να την κρατήσουμε στη συλλογή μας.

Έκδοση: 1.14
Μέγεθος: 59 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Veraxen
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram