Picsart - Επεξεργασία βίντεο και φωτογραφίας σε μία δωρεάν εφαρμογή για Android, iOS και Windows

δωρεάν εφαρμογή επεξεργασία φωτογραφίας

Αν ψάχνεις μία από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών ή βίντεο τότε το PicsArt Photo Editor σίγουρα αξίζει να είναι στο ραντάρ σου. Πρόκειται για μία πασίγνωστη εφαρμογή επεξεργασίας εικόνων και βίντεο, με εκατοντάδες εκατομμύρια λήψεις. Μάλιστα έχει τιμηθεί με βραβείο και από την ίδια την Google.

Το PicsArt είναι διαθέσιμο για συσκευές με λειτουργικό Android, iOS ή και Windows και έχει μία αρκετά πλούσια δωρεάν έκδοση. Τα διαθέσιμα εργαλεία είναι δεκάδες, τόσο για επεξεργασία βίντεο όσο και για επεξεργασία φωτογραφιών. Υπάρχουν δεκάδες φίλτρα και εφέ για φωτογραφίες, ενώ υπάρχει εργαλείο αφαίρεσης φόντου από εικόνες, αλλά και θολώματος φόντου, αν θέλουμε να τραβήξουμε την προσοχή στο κύριο θέμα..

Όσον αφορά την επεξεργασία βίντεο, μπορούμε να εισάγουμε μουσικά κομμάτια, να κόψουμε τα βίντεο στα σημεία που επιθυμούμε, αλλά και να προσαρμόσουμε κάποια από τα διαθέσιμα εφέ. Με την βοήθεια του PicsArt θα δημιουργήσουμε εντυπωσιακά story για το Instagram ή βίντεο για το TikTok.

Για όσους θέλουν ακόμη περισσότερες δυνατότητες, υπάρχει η συνδρομή PicsArt Gold, η οποία χαρίζει ακόμη περισσότερες δυνατότητες σε αυτή την ισχυρή εφαρμογή.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Andoid, iOS, Windows
Κατασκευαστής: PicsArt
Πηγή: picsart.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram