ToonApp - Φτιάξε εντυπωσιακές «καρτούν» φωτογραφίες προφίλ με αυτήν την απίθανη εφαρμογή

φωτογραφία σε καρτούν εφαρμογή δωρεάν


Σίγουρα όσοι χρησιμοποιούμε κοινωνικά δίκτυα έχουμε παρατηρήσει αρκετούς φίλους μας να χρησιμοποιηθούν κάποιες όμορφες εικόνες προφίλ που μοιάζουν με καρτούν. Σήμερα θα δούμε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε και την δική μας αντίστοιχη, γρήγορα, εύκολα και δωρεάν.

Το ToonApp είναι η εφαρμογή που χρειαζόμαστε και είναι διαθέσιμη δωρεάν για Android και iOS συσκευές. Με ένα μόνο άγγιγμα μπορούμε να μετατρέψουμε μία απλή φωτογραφία μας σε εικόνα βγαλμένη από κινούμενα σχέδια. Ταυτόχρονα, μπορούμε να τραβήξουμε και μία νέα φωτογραφία, ακριβώς όπως επιθυμούμε. Μάλιστα το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό και σίγουρα θα το φέρουμε στα μέτρα μας, αφού το ToonApp δίνει πάρα πολλές επιλογές για περαιτέρω επεξεργασία.

Υπάρχουν δεκάδες διαθέσιμα φίλτρα, με την τεχνητή νοημοσύνη να αναλαμβάνει την δημιουργία του τελικού αποτελέσματος. Ο χρήστης διαλέγει την τεχνοτροπία που του ταιριάζει, προσαρμόζει το φόντο της φωτογραφίας και δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Έπειτα υπάρχουν και εφέ που προσαρμόζονται πάνω στα πρόσωπα των ατόμων, ενώ υπάρχει και μια συλλογή από αυτοκόλλητα που μπορούν να τοποθετηθούν στις εικόνες.

Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής έχει αρκετά διαθέσιμα εργαλεία για να δημιουργήσουμε εντυπωσιακές και πρωτότυπες εικόνες προφίλ για το Facebook, το Twitter, το Instagram και τα υπόλοιπα κοινωνικά μας δίκτυα.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Lyrebird Studio
Πηγή: Google Play Store, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram