[Ταινία ΕΡΤFLIX]: «Μπάτσος ή αλήτης» με τον Ζαν Πολ Μπελμοντό

[Ταινία ΕΡΤFLIX]: «Μπάτσος ή αλήτης» με τον Ζαν Πολ Μπελμοντό

Έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις τον αλησμόνητο Γάλλο ηθοποιό Ζαν Πολ Μπελμοντό, στην ταινία του 1979 με τίτλο «Μπάτσος ή αλήτης», η οποία προσφέρεται εντελώς δωρεάν από την υβριδική πλατφόρμα της ERTFLIX για περιορισμένο χρονικό διάστημα. 

Ο «Μπάτσος ή αλήτης» (γαλλικά: Flic ou voyou), είναι μια αστυνομική περιπέτεια, σε σκηνοθεσία Ζωρζ Λοτνέρ, και εκτός από τον Μπελμοντό, πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι ηθοποιοί Μισέλ Γκαλαμπρί και Κλοντ Μπροσέ.

Υπόθεση του έργου
Ένας αστυνόμος, ο Στανισλάς Μπόροβιτς (Ζαν Πολ Μπελμοντό), που χρησιμοποιεί ιδιαίτερα γρήγορους και ανορθόδοξους μεθόδους πηγαίνει στη Νίκαια για να διαλευκάνει τη δολοφονία ενός εμφανώς διεφθαρμένου Επίτροπου. Θα αλλάξει την ταυτότητά του σε έναν κακοποιό που ονομάζεται Αντόνιο Τσερούτι, για να προκαλέσει έναν πόλεμο συμμοριών μεταξύ των δύο τοπικών μεγάλων εγκληματικών οργανώσεων.

Μπορείς να παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν και νόμιμα την ταινία σε υψηλή ανάλυση, με ελληνικούς υπότιτλους από τον σύνδεσμο που υπάρχει στο τέλος του άρθρου.  Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα της ERTFLIX έως τις 11 Δεκεμβρίου 2022 για προβολή.

• Δείτε την ταινία στο ERTflix ► «Μπάτσος ή αλήτης» με τον Ζαν Πολ Μπελμοντό

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram