[Ταινία ΕΡΤFLIX] Ο Μικρός Νικόλας - Μία ξέφρενη κωμωδία με ένα σκανταλιάρη μικρό ήρωα

Δωρεάν ταινία ΕΡΤflix online κωμωδία
 
Με ένα Σαββατοκύριακο μπροστά μας ίσως ήρθε η ώρα για μία πρόταση οικογενειακής ταινίας. Η ψηφιακή ταινιοθήκη της ΕΡΤ και το ΕΡΤflix θα μας βγάλουν και αυτήν την φορά ασπροπρόσωπους αφήνοντάς μας να δούμε νόμιμα, με ελληνικούς υπότιτλους και σε καλή ποιότητα διάφορες γνωστές ή λιγότερο γνωστές ταινίες.

Η πρόταση μας για αυτήν την εβδομάδα ακούει στο όνομα Ο Μικρός Νικόλας. Πρόκειται για μία γαλλική κωμική ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο ήρωας του Ρενέ Γκοσινί και του Ζαν Ζακ Σενπέ. Όπως και στα ομώνυμα βιβλία, ο σκανταλιάρης Νικόλας θα μπλέξει σε διάφορες περιπέτειες, σκορπώντας χάος. Όταν όμως καταλάβει πως σύντομα θα έρθει ένα νέο μικρότερο μέλος στην οικογένεια, τότε θα πρέπει να αλλάξει συμπεριφορά, πείθοντας τους γονείς του πως είναι και ο ίδιος σημαντικός για αυτούς. Η ταινία θα προσφέρει άφθονο γέλιο αλλά και μία ματιά στη ζωή των γαλλικών οικογενειών της δεκαετίας του 1950.

Μπορείτε να δείτε εντελώς δωρεάν και νόμιμα την ταινία Ο Μικρός Νικόλας σε υψηλή ανάλυση και με ελληνικούς υπότιτλους μέσω της υβριδικής πλατφόρμας της ΕΡΤ, το ΕΡΤflix. Εκεί θα είναι διαθέσιμη έως τις 27 Ιουλίου για προβολή.

• Δείτε την ταινία στο ERTflix ► Ο Μικρός Νικόλας

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram