Visit Greece: Γιατί οι διακοπές δεν σταματάνε ποτέ

Visit Greece: H εφαρμογή του ελληνικού τουρισμού

Μπορεί το καλοκαίρι ημερολογιακά να έχει τελειώσει, όμως δεν είναι πολύ αργά για να προγραμματίζουμε τις επόμενες διακοπές. Μπορούμε και επίσημα, λοιπόν, να ανακαλύψουμε την Ελλάδα μέσα από τη νέα δωρεάν εφαρμογή Visit Greece του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Υπουργείου Τουρισμού, οπότε τι καλύτερο από το να την εκμεταλλευτούμε στο έπακρο;

H εφαρμογή του ελληνικού τουρισμού ήρθε για να κάνει την ταξιδιωτική μας εμπειρία πιο ασφαλή, πιο πλούσια, πιο ολοκληρωμένη με καθημερινή ενημέρωση για τον COVID-19 και πλήρες ταξιδιωτικό περιεχόμενο για τη χώρα μας καθώς και προτάσεις εμπειριών με βάση την τοποθεσία που βρισκόμαστε κάθε ώρα και στιγμή.

Το Visit Greece App αποτελεί ένα χρηστικό εργαλείο καθώς μπορούμε να βρούμε όπου και εάν βρισκόμαστε γρήγορα και εύκολα ταξιδιωτικές πληροφορίες, καθώς και ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για τουριστικά θέματα. Επίσης χάρη στο ψηφιακό ημερολόγιο που διαθέτει μπορούμε να δούμε τις προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια.

Τα ευχάριστα νέα δεν σταματούν εδώ, αφού μέσω της εφαρμογής μπορούμε να αγοράζουμε και ηλεκτρονικά εισιτήρια σε Μουσεία και χώρους πολιτισμού.

Έκδοση: 2.0.4
Μέγεθος: 49 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Greek National Tourism Organisation
Πηγή: https://visitgreeceapp.com/
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram