Windows 11 - Έτοιμα προς εγκατάσταση εντελώς δωρεάν

Windows 11 - έτοιμα προς εγκατάσταση


Έτοιμα τα Windows 11 για να εγκατασταθούν σε όλους του υπολογιστές εντελώς δωρεάν, εφόσον έχουμε εγκατεστημένα τα Windows 10 και πληρούμε τις προϋποθέσεις γι' αυτά. Το μήνυμα που μου ήρθε στις ρυθμίσεις του υπολογιστή μου και στην περιοχή του update, είναι το παρακάτω: 

Σπουδαία νέα! ο υπολογιστής σας πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για τα Windows 11. Ο συγκεκριμένος χρόνος για το πότε θα προσφερθεί μπορεί να διαφέρει καθώς τον προετοιμάζουμε για εσάς.

Δείτε το screenshot με το μήνυμα: 

Windows 11

Οπότε, όσοι έχετε το παρακάτω μήνυμα, ετοιμαστείτε για τη μεγάλη αλλαγή με το νέα χαρακτηριστικά του νέου λειτουργικού. Όσοι θέλετε να δείτε αν έχετε τα απαραίτητα τεχνικά χαρακτηριστικά για να προχωρήσετε κανονικά στην αναβάθμιση, χρησιμοποιήστε το δωρεάν εργαλείο που δημιούργησε η Microsoft γι΄αυτό το σκοπό. 

σ.σ: Προσωπικά, θα περιμένω λίγες ημέρες ακόμα, να δω για τυχόν bugs που πιθανόν να έχει το νέο λειτουργικό. Το ίδιο συμβουλεύω εσάς, κυρίως αν ο υπολογιστής που πρόκειται να αναβαθμιστεί είναι για τη δουλειά σας. 


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram