Μια φορά και έναν καιρό ήταν... η ζωή - Δείτε νόμιμα και σε καλή ποιότητα όλα τα επεισόδια της αγαπημένης σειράς

παιδική σειρά μία φορά και έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος


Το «Μία φορά και έναν καιρό ήταν... ο άνθρωπος/η ζωή/η επιστήμη» είναι μία παλιά σειρά κινουμένων σχεδίων που έχει αγαπηθεί από πολλούς. Η σειρά κυκλοφόρησε τη δεκαετία του 1970 και δημιουργός της ήταν ο Γάλλος, Άλμπερτ Μπαριγιέ.

Η σειρά προβλήθηκε μέσω της ΕΡΤ και αγαπήθηκε από παιδιά αλλά και γονείς. Πρόκειται για μία εκπαιδευτικού χαρακτήρα σειρά, της οποίας ο συγκεκριμένος κύκλος ασχολείται με το ανθρώπινο σώμα. Μαθαίνουμε τις λειτουργίες και τα όργανα του ανθρώπινου σώματος μέσα από μία σειρά 26 επεισοδίων. Υπάρχουν επεισόδια που εξιστορούν με απλό και παραστατικό τρόπο διάφορους όρους, όπως κύτταρο, αίμα, αναπνοή, εγκέφαλος και πολλά ακόμη. Για τη σειρά έχουν εργαστεί ιστορικοί, ανθρωπολόγοι, βιολόγοι, αλλά και παιδαγωγοί και αυτό ίσως ήταν ο λόγος που το περιεχόμενό της ήταν τόσο εύκολο και κατανοητό από τα παιδιά.

Μπορείτε να δείτε εντελώς δωρεάν τα 26 επεισόδια που αφορούν το ανθρώπινο σώμα, της σειράς «Μία φορά ήταν... η ζωή»,  σε καλή ανάλυση μέσω της υβριδικής πλατφόρμας της ΕΡΤ, το ΕΡΤflix. Εκεί θα είναι διαθέσιμα έως τις 15 Ιανουαρίου 2022 για προβολή.

• Δείτε τα επεισόδια 1-26 στο ERTflix ► Μία φορά ήταν η ζωή 
 
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram