Screenity - Ένα απίστευτο πρόσθετο για Screen Recording

Screenity - Δωρεάν εργαλείο για εγγραφή οθόνης


Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στα ψηφιακά μέσα για να εργαστούν, να κοινωνικοποιηθούν και να πουλήσουν τα προϊόντα τους, μια καλή εφαρμογή εγγραφής οθόνης είναι απαραίτητη.

Το Screenity είναι ένα απίστευτο και δωρεάν πρόσθετο για Google Chrome και Microsoft Edge που, μεταξύ πολλών άλλων, μας επιτρέπει να καταγράψουμε σε βίντεο την δραστηριότητα του υπολογιστή μας.

«Για μήνες ήθελα να δημιουργήσω ένα εντελώς δωρεάν και ανοιχτού κώδικα εργαλείο με περισσότερες δυνατότητες από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή εγγραφής οθόνης στην αγορά, γι' αυτό έκανα πολλή έρευνα και δοκίμασα περισσότερα από 30 πρόσθετα εγγραφής οθόνης για Google Chrome για να καταλήξω να δημιουργήσω την πιο ισχυρό», δήλωσε η Alyssa X, δημιουργός του προσθέτου, σχεδιάστρια εφαρμογών και προγραμματίστρια.

Μερικές από τις δυνατότητες της εφαρμογής:
  • Μπορούμε να κάνουμε απεριόριστες εγγραφές οποιασδήποτε εφαρμογής και με την κάμερα μας
  • Μπορούμε να κρατήσουμε σημειώσεις σχεδιάζοντας οπουδήποτε στην οθόνη, προσθέτοντας κείμενο και δημιουργώντας βέλη.
  • Μπορούμε να επισημάνουμε τα κλικ μας,  να εστιάσουμε στο ποντίκι μας ή να το αποκρύψουμε  από την εγγραφή
  • Μπορούμε να κάνουμε εξαγωγή την εγγραφή ως mp4, gif και webm ή να το αποθηκεύσουμε  απευθείας στο Google Drive

Και το καλύτερο το κρατήσαμε για το τέλος. Επιπρόσθετα με τo Screenity μπορούμε να επεξεργαστούμε τις εγγραφές μας αφού τις καταγράψουμε και συγκεκριμένα μπορούμε να περικόψουμε το βίντεο ή να αφαιρέσουμε συγκεκριμένα μέρη του βίντεο στη σελίδα επεξεργασίας που εμφανίζεται αφού σταματήσουμε την εγγραφή.

Τι περιμένετε λοιπόν; Δοκιμάστε το Screenity!

Έκδοση: 2.7.6
Μέγεθος: 6 ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Google Chrome & Microsoft Edge 
Κατασκευαστής: Alyssa X
Πηγή: Chrome Web Store
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram