Rocket League Sideswipe - Το αγαπημένο παιχνίδι για αναμετρήσεις με φίλους διαθέσιμο και σε έκδοση για smartphone

Rocket League Mobile

Λίγα 24ωρα έχουν περάσει από την κυκλοφορία του Rocket League Sideswipe και ήδη γίνεται πανικός. Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για τη νεότερη κυκλοφορία της Psyonix, η οποία πλέον ανήκει στην Epic Games και αφορά φορητές συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS.

Το Sideswipe είναι μία μεταφορά του αγαπημένου Rocket League, σε smartphone και tablet, Όπως συμβαίνει και με το ήδη υπάρχον παιχνίδι, ο τίτλος συνδυάζει ποδόσφαιρο και αυτοκίνητα δημιουργώντας ένα εθιστικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η Psyonix δεν αρκέστηκε σε απλή μεταφορά του τίτλου, καθώς το κανονικό Rocket League δύσκολα θα παιζόταν μέσω της οθόνης αφής. Αντιθέτως ο τίτλος ξαναχτίστηκε από το μηδέν, με τη μεγαλύτερη αλλαγή να είναι πως πλέον εξελίσσεται στις δύο διαστάσεις. 

Το gameplay παραμένει άμεσο, λειτουργικό και διασκεδαστικό, ενώ η εξαιρετική ευκολία του χειρισμού είναι απόλυτα εξισορροπημένη με την δυσκολία να γίνει κάποιος πραγματικά καλός στο παιχνίδι. Όπως και στο Rocket League, έτσι και στο SideSwipe, ο παίκτης μπορεί να παίξει αντίπαλος με φίλους, με αγνώστους ή ακόμη και με τον υπολογιστή. Τα γραφικά παραμένουν εξίσου εντυπωσιακά, ενώ ο ηχητικός τομέας είναι από τους καλύτερους σε παιχνίδια για smartphone.

Μπορούμε να κατεβάσουμε εντελώς δωρεάν το Rocket League SideSwipe μέσω της σελίδας του στο Google Play Store και στο App Store.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Psyonix
Πηγή: rocketleague.com
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram