Final Fantasy VII The First Soldier - Το νέο δωρεάν battle royale παιχνίδι της σειράς Final Fantasy για smartphone

best android battle royale games

Με την δημοφιλία των battle royale παιχνιδιών να κρατεί για ακόμη μία χρονιά, ολοένα και περισσότερα στούντιο ετοιμάζουν τις δικές τους προτάσεις στη κατηγορία. Έτσι, πέρα από τα παιχνίδια που είναι ήδη γνωστά, όπως τα Call of Duty Mobile, Fortnite, PUBG Mobile και Garena, συχνά έρχονται νέοι τίτλοι που αξίζουν μία δοκιμή.

Η Square Enix, ένα από τα βαρύτερα ονόματα της gaming βιομηχανίας πριν λίγες εβδομάδες εισήγαγε και την δική της πρόταση στην κατηγορία. Το Final Fantasy VII The First Soldier κατάφερε να συνδυάσει την ιστορική RPG σειρά με το ιδιαίτερο αυτό είδος και το αποτέλεσμα είναι ενδιαφέρον. Οι παίκτες έχουν στη διάθεσή τους ένα ξίφος το οποίο τους συνοδεύει από την αρχή κάθε παιχνιδιού, με το οποίο μπορούν να επιτεθούν στους αντιπάλους τους. Παράλληλα στον χάρτη υπάρχουν διάσπαρτα όπλα και εξοπλισμός, που θα κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη στο δρόμο προς τη νίκη.

Πέρα από τα παραπάνω το παιχνίδι διαθέτει και στοιχεία από την κατηγορία των MOBA. Οι παίκτες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού μπορούν να σκοτώσουν τέρατα, να κερδίσουν επιπλέον εξοπλισμό ή ακόμη και να τα χρησιμοποιήσουν κατά των αντιπάλων τους. Παρότι η συνταγή μοιάζει μπερδεμένη, όλα καταφέρνουν να λειτουργήσουν σωστά και ο το Final Fantasy VII The First Soldier σίγουρα αξίζει μία δοκιμή.

Ο τίτλος της Square Enix διατίθεται εντελώς δωρεάν για smartphone και tablet με λειτουργικό σύστημα Android και iOS!

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Square Enix
Πηγή: ffviifs.com
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram