Hysteria.gr - Μία τεράστια βιβλιοθήκη με έξυπνα quote και στιχάκια γραμμένα από χρήστες

 
αστεία quotes και memes hysteria.gr
 
Αν ψάχνεις να χαλαρώσεις μετά από μια κουραστική μέρα, να γελάσεις και να ταυτιστείς με διάφορες αστείες καταστάσεις, τότε το hysteria.gr είναι η ιδανική ιστοσελίδα για σένα. Πρόκειται για έναν ελληνικό ιστότοπο με το όνομα «Ο τοίχος είχε τη δική του υστερία», το οποίο προέκυψε από λογοπαίγνιο της γνωστής φράσης «Ο τοίχος είχε τη δική του ιστορία». Εκεί θα βρίσκονται αμέτρητα αστεία και στιχάκια, γραμμένα από χρήστες.

Η ιστοσελίδα περιέχει διάφορες κατηγορίες, βάσει των οποίων είναι χωρισμένα τα quotes, ώστε να είναι πιο εύκολο να βρεις κάτι σχετικό με τη θεματολογία που ψάχνεις εκείνη τη στιγμή. Για παράδειγμα, μπορεί να βρεις κάτι σχετικό με την εργασία (Σε δουλειά να βρισκόμασταν) ή τα παιδιά (η παιδεία παίζει;) Οι κατηγορίες ποικίλουν και είναι πολύ διασκεδαστικές, με προσωπική μας αγαπημένη φυσικά την Επιστήμη και Τεχνοφοβία. Ωστόσο, μπορούμε να αναζητήσουμε και quote, ανά συγγραφέα. 
 
Κι επειδή είναι γνωστό ότι μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, στο hysteria.gr υπάρχει ακόμη μία ενότητα που λέγεται "hystericonoστάσι". Όπως μπορείς εύκολα να καταλάβεις, εκεί είναι συγκεντρωμένα όλα τα quote που συνδυάζουν εικόνα και κείμενο, σαν γελοιογραφίες ή memes.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: hysteria.gr


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram