Simple Keyboard - Ένα ασφαλές και πρακτικό πληκτρολόγιο για Android

Απλό και πρακτικό δωρεάν πληκτρολόγιο

 
Ένας από τους λόγους που αγαπάμε το Android είναι η δυνατότητα που μας δίνει να αντικαταστήσουμε βασικές εφαρμογές του με δικές μας, με αποτέλεσμα να καλύπτουν τις προσωπικές μας ανάγκες και γούστα. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει πληθώρα εφαρμογών για κάθε διαφορετική λειτουργία. Μία τέτοια κατηγορία εφαρμογών είναι τα πληκτρολόγια, με το Google Play να έχει πάρα πολλές επιλογές για όλα τα γούστα και ανάγκες.

Το Simple Keyboard είναι μία νέα πρόταση στην κατηγορία, με τους δημιουργούς τους να μην είναι  άγνωστοι στους φίλους του Android. Όπως και οι υπόλοιπες εφαρμογές της Simple Mobile Tools, έτσι και εδώ, κύριος στόχος είναι η ταχύτητα, η απλότητα και η ασφάλεια. Το Simple Keyboard είναι ένα απλό εύχρηστο πληκτρολόγιο, το οποίο όμως παραμένει πλήρως λειτουργικό και πρακτικό. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να φέρει το Simple Keyboard στα μέτρα του, επιλέγοντας το χρώμα της γραμματοσειράς και του background του. Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αυτό που πραγματικά επιθυμούμε.

Εκτός από τα παραπάνω, το Simple Keyboard προτείνεται για ακόμη ένα λόγο. Η εφαρμογή ζητάει μόνο τα απαραίτητα δικαιώματα για να τρέξει στη συσκευή μας, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να μη συνδέεται ποτέ στο διαδίκτυο. Πρακτικά ό,τι πληκτρολογούμε παραμένει στη συσκευή μας, εξασφαλίζοντας την ιδιωτικότητά μας, ενώ παράλληλα δεν εμφανίζεται καμία διαφήμιση όσο το χρησιμοποιούμε.

Η εφαρμογή προσφέρεται εντελώς δωρεάν, μέσω του Google Play και μπορείς να την εγκαταστήσεις στη συσκευή σου κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

Έκδοση: 5.0.3
Μέγεθος: 6.2MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 6.0 και άνω
Κατασκευαστής: Simple Mobile Tools
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram