Workflowy - Η δωρεάν πλατφόρμα σημειώσεων για υπολογιστές και smartphone που χρησιμοποιούν οι επιτυχημένοι

Εφαρμογή για κοινές σημειώσεις σε υπολογιστές και smartphone

Το Workflowy είναι μια δωρεάν πλατφόρμα καταγραφής και οργάνωσης σημειώσεων. Έχοντας αντίστοιχη εφαρμογή σε κάθε πιθανή διαθέσιμη πλατφόρμα, το Workflowy σίγουρα μπορεί να καλύψει τους περισσότερους, δίνοντας πρόσβαση στις σημειώσεις τους από παντού και άμεσα.

Μέσω του Workflowy μπορούμε όχι μόνο να καταγράψουμε σημειώσεις, αλλά και να δημιουργήσουμε λίστες To-Do. Παράλληλα, η εφαρμογή υποστηρίζει διαμοιρασμό σημειώσεων με άλλους χρήστες, ώστε να οργανώσουμε ένα project ή εργασία με περισσότερα άτομα. Όπως είναι λογικό, στον τομέα των σημειώσεων το Workflowy ενσωματώνει όλες τις δυνατότητες των σχετικών προγραμμάτων, όπως η απλή καταγραφή σημειώσεων, η προσθήκη αρχείων ή φωτογραφιών, η προσθήκη συνδέσμων ή και βίντεο από YouTube, τα tag (#) ή τα mention (@).

Το Workflowy κάνει αυτόματα αποθήκευση όσων έχουμε γράψει και ταυτόχρονα το συγχρονίζει και στις υπόλοιπες πλατφόρμες, έτσι καμία σημείωση δεν θα χαθεί. Αφού την έχουμε ολοκληρώσει η σημείωσή μας θα είναι προσβάσιμη στο smartphone ή tablet μας, μέσω της Android ή iOS εφαρμογής, αλλά και σε υπολογιστή, αφού το Workflowy έχει εκδόσεις για Windows, Mac και Linux. Τα παραπάνω είναι ο λόγος που αρκετοί, κάποιοι από αυτούς ιδιαίτερα επιτυχημένοι, επαγγελματίες, όπως επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, προγραμματιστές και εφευρέτες, το εμπιστεύονται για τις σημειώσεις τους.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS, Windows, Mac, Linux
Κατασκευαστής: Workflowy
Πηγή: Workflowy.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram