RETROID - Το 1ο Τεύχος του Retro περιοδικού τεχνολογίας είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν

Retroid - 1ο Τεύχος του ελληνικού περιοδικού τεχνολογίας με Retro θεματολογία


Ο «Telonio» και η παρέα του έφτιαξαν ένα περιοδικό τεχνολογίας λίγο διαφορετικό από τα άλλα. Συγκεκριμένα, αφορά τη Retro εποχή των 80's και 90's, τότε που βλέπαμε για πρώτη φορά Micro υπολογιστές και «πρωτόγονες» κονσόλες βίντεο-παιχνιδιών χωρίς φυσικά να έχουμε ακόμα διαδίκτυο. 

Το RETROID λοιπόν, είναι ένα δωρεάν περιοδικό -φτιαγμένο με αγάπη- που μπορείς να κατεβάσεις εντελώς δωρεάν στη συσκευή σου σε PDF μορφή και να θυμηθείς (αν είσαι 40+) τα νιάτα σου, και οι νεότεροι να αφουγκραστούν τη τεχνολογία που ερχόταν στα σπίτια μας για πρώτη φορά. 

Ξεκινώντας λοιπόν από τον 1ο τεύχος (Φεβρουάριος 2022), μπορούμε να διαβάσουμε μέσα από τις 54 σελίδες του περιοδικού πολλά reviews παιχνιδιών όπως: Castlevania, Wrath of Demon, Continental Circus, Rainbow Islands, The Amazing Spiderman κ.α. 
Επίσης, Βλέπουμε τη μεγάλη συλλογή με γνήσια PC Games του «Omenforever», o «Johny Cade» μας δείχνει την Custom «Star Wars» καμπίνα του, διαβάζουμε το αφιέρωμα στο «Neo Geo AES» και άλλα πολλά. 

Στο download link που ακολουθεί, θα μεταφερθείς στο Google drive όπου είναι ανεβασμένο το περιοδικό για να το κατεβάσεις εντελώς δωρεάν.

σ.σ: Ραντεβού σε λίγες ημέρες με το 2ο Τεύχος του περιοδικού Retroid, που είναι ήδη έτοιμο και θα το ανεβάσουμε στο dwrean.net. 

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος:7.3 MB
Σελίδες: 54
Δημιουργός/Εμπνευστής: Telonio
Πηγή: Retroid.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram